Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Sem Suzana Fridl, študentka Fakultete za socialno delo v Ljubljani in pripravljam diplomsko nalogo z naslovom: Pomen in moč seksualnosti: človekova spolnost med naravo, družbo in kulturo. Del mojega diplomskega dela tudi raziskava o stališčih in odnosu do seksualnosti in ljubezni. Na spodnji povezavi je anketni vprašalnik za katerega bi vas prosila, da si vzamete nekaj časa in ga izpolnite.
Zavedam se, da so vprašanja zelo dotikajo vašega intimnega življenja, vendar upam, da boste rešili ta vprašalnik in pripomogli k nastanku mojega diplomskega dela.
Vaši odgovori so popolnoma anonimni in bodo uporabljeni samo za raziskovalne namene, zato vas prosim, da iskreno odgovorite na sva vprašanja. Od števila izpolnjenih vprašalnikov in resničnih odgovorov je odvisna kakovost podatkov in posledično rezultatov, zato vas prosim, da natančno izpolnite anketni vprašalnik. Čas reševanja je okrog 15 minut.
Za kakršnakoli vprašanja, predloge in rezultate raziskave sem dosegljiva na elektronskem naslovu fridl.suzana@gmail.com
Prosim, če lahko ta mail pošljete naprej, saj za raziskavo potrebujem veliko število udeležencev.
Za vaš čas in informacije se Vam iskreno zahvaljujem.