Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Dajem vam slovenski prevod božičnega sporočila Matere Marije, ki ga je med drugim tudi meni v angleškem jeziku poslala Carolyn Evers.
__________________________________________________________________________________
Božična zgodba
Spodaj je čudovito božično sporočilo Matere Marije, ki ga jaz vsako leto delim z vami.
Carolyn Evers,
PO Box 1314,
Blackburn North,
VIC 3130
Australia
17. decembra 2001
VAŠ OTROK ŽIVI DALJE
Ko sem ugotovila, da sem noseča, sem bila srečna. Esseni so me pripravili za ta dogodek, moja mati pa me je peljala v tempelj, tako da sem bila jaz pogreznjena v svet priprav za ta trenutek.
Javnost ne ve veliko od tega, kar jaz vem sedaj. Moja duša je bila očiščena in jaz sem gojila ljubezen do Boga in mu bila vdana vsak dan. To je bila trezna pot življenja. Bilo je veliko molitve in ravnali smo se po dietetičnih pravilih, kar je pomagalo disciplinirati razum. Vse ure dneva, ki sem jih preživela pokonci, so bile osredotočene na duhovne zadeve. Četudi sem bila v času nosečnosti še mlada, sem bila duhovno zelo razvita.
Večino Božične zgodbe je znane. Kar ni znano, je osebna dovzetnost do okoliščin.
Naša skupina je imela veliko prerokb skozi Biblijo in mi smo se tega zelo zavedali, ker smo jih študirali v velikih podrobnostih. Veliko naših naukov sedaj ni razpoložljivih. Zelo globoko smo razumeli astronomijo, astrologijo in sodelovanje z Bogom med fizično in duhovno ravnjo.
Mi nismo razumeli le kako ljubezen in sočutje vplivata na posameznika, ampak vplivata tudi na svetovne dogodke. Ti nauki prihajajo sedaj počasi na površje, ker obstajajo starodavni dokumenti, ki prihajajo na svetlobo.
Odkritje, ki ga imenujete popisi Mrtvega morja (Dead Sea scrolls) je prineslo v življenje nekatere od bogastev, v katere so verjeli zgodnji Esseni. Ta prepričanja so imeli ves čas, ki so ga preživeli pokonci.
Razposlano je bilo v druge naselbine v svoji izvirni vsebini in bi se lahko raziskalo. Nekateri so to že našli v Tibetu. Menihi v samostanih so jih ohranili v vsem njihovem bogastvu. Nekatere od resnic, ki jih vsebujejo, niso v popolnosti razumljene, toda tam bodo prišli na vidno mesto ljudje novega vala razumevanja, ki bodo prinesli te resnice ljudem.
Kmalu bodo razumljeni DNA vplivi na duhovno in na tem območju se bo zgodil velik napredek za svet.
Za sedaj razumite, da je zgodba Božiča v tradiciji krščanstva lepa zgodba ljubezni in človekoljubnosti onih, ki vas ljubijo. Bilo je veliko odrekanj, da se prinesejo ti elementi v svet. Vedite, da bo tega še več prišlo, ker je človeštvo pripravljeno sedaj za naslednjo stopnjo razvoja.
Ljubezen je vse, kar je potrebno. To je zgodba Božiča. Ljubezen spreminja fizično, ko ta spreminja DNA, katera je nosilec fizični obliki iz duhovnega. To bo kmalu razumljeno. Moj sin ni nikoli razpravljal o tem dejstvu, ampak raje učil, kako priti do popolnosti, kamor lahko vstopi duh.
On je učil, da je metoda napredovanja, če se potopiš vase in najdeš svojega Očeta. To je resnica. Potopite se vase vsak dan in iščite svojega Očeta, ker je to njegov prostor bivanja, ker ste vi odlično svetišče za kvaliteto duše. Te kvalitete duše so, kar je vaš Bog, in vi ga lahko najdete. Vi ne potrebujete nekoga z močjo, da ga najdete, in zgodnji Kristjani so to dobro vedeli. To so razumeli, ker so jih učili Esseni. Esseni so obstali kot misleci, ker so varovali znanje, ki jim je bilo izročeno dol iz velikega spiritualnega znanja, ki je prišlo iz Atlantide. Tega bo še več, ko bo svet kmalu našel nekaj tega znanja. Nič od dejstev preteklih zadev. Kar je važno je sporočilo Božiča in to sporočilo je sporočilo ljubezni in prepuščanja nekoga k njegovemu Bogu s spoštovanjem na enak način kot on spoštuje sebe.
Ta čas v letu odpira portale v naslednjo dimenzijo in tam so blagoslovi, ki tečejo na Zemljo v tem času. To so pomembni darovi, ki vam jih dajejo nebeški gostitelji.
Če postanete preveč usmerjeni na denarno pot lastništva in pričakujete, da vam bo neko mitološko bitje prineslo srečo, boste zamudili priložnost, ki vam jo nebeški gostitelji lahko dajo skozi moč ljubezni.
Če vaše srce nosi energije ljubezni se lahko povežete s temi darovi. Darovi spreminjajo vašo dušo. Dajejo mir in harmonijo. Darovi prihajajo iz posebnega vira, ki ga ima v rezervi Angelska hierarhija.
Angeli, ki so peli ob dogodku, ko se je rodil moj sin, so tam za prav vsakega od vas v tem času leta. Ustavite se, vzemite si čas, da se poglobite vase in jih poiščite. Nihče ne išče, kar ne najde že v svojem srcu. To je princip univerzuma. Vi boste privlačili k sebi to, kar ste sami. To je način na katerega je zgrajen univerzum.
Moji otroci, naj bo mir in veselje v času okoli Božiča z vami v teh časih zaskrbljenosti. To je zgodba stara več kot 2000 let, vendar je ta ravno tako resnična in močna danes, kot je bila takrat. Če se poglobite vase, boste slišali peti angele. Oni ne oznanjajo prihoda mojega sina na zemljo, ampak raje pojejo za vas blagoslov. Če se poglobite vase, boste vi lahko pastir, ko žene ovčice na hribovje Judea, ker angeli pojejo za vas. Kakorkoli že, morate biti v tišini noči, da jih boste slišali, kot so bili pastirji pred vsemi temi mnogimi leti.
Če boste to storili, boste postali kot modreci (the wise men) z njihovimi darovi dragocenih stvari za mojega sina, toda ti darovi bodo vodili k napredovanju vaše lastne duše.
Nebeški gostitelji vas ljubimo. Mi imamo vero v vas. Bodite dobri do sebe. Opustite vaše strahove in se vrnite k vašemu Bogu. Vas svet vam ne more ponuditi ničesar primerljivega ljubezni in vdanosti Bogu. Razumite Boga na osebni ravni. Vi lahko dosežete svojega stvarnika, če se poglobite vase in ga iščete.
To je zgodba Božiča. Lepota tega dogodka je, da se nebesa odprejo vsako leto v tem času za te blagoslove. Odprite svoja srca za te darove.
Vaša mati.
Carolyn Evers je glasnica za spiritualno hierarhijo. Napisala je šest knjig in študijo »Potovanje na drugo stran« Njeno delo zajema informacije, ki jih je prejemala od Spiritualne hierarhije. Carolyn verjame, da je povezava med duhovnostjo in znanostjo, zato si prizadeva vključiti znanstveni pristop v to, kar dobiva z duhovnega sveta. Njeno delo lahko najdete na * www.CarolynEvers. com *. Njen kontaktni naslov je * Carolyn@CarolynEvers.com * Njene zadnje spletne strani so
* www.SteveFossettLiv es.com * * www.metatronminutes .com/ * Ona tudi dela z angeli Kerubini in bere iz Univerzalne Akashic evidence. Ima dva radijski oddaji na BBS Radiu - The Message and The Messenger. Pokličite za zdravljenje in sporočila (t.i. ridinge) iz Akashic evidence * USA Toll Free 1-877-876-5227 * Canada Toll Free 1-888-815-9756 *