Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Sam sicer nisem usmerjen v zdravilstvo, ampak moji prijatelji so takrat ko je blo to In, beri 4-5 let nazaj, vsi naredili razne tečaje, na to temo ...
In stvar je bila precej simpatična in je delovala oz še deluje.
Samo danes skoraj noben od njih ne dela več tega. Pa tudi sicer zelo redko slišim kaj na to temo. Je pa kot sem rekel bla to zelo luštna in koristna metoda.
Glede zdravljenja pa ja, če se prav spomnim, ko opraviš tretjo stopnjo si mojster in lahko učiš druge, ko opraviš prvo in drugo pa ponavadi vsi zdravijo sebe, domače, prijatelje,...
Še to cene so bile na začetku full visoke, potem pa sem večkrat slišal, da se da dobit to znanje za zelo dostopne cene neki 100e. Tako da priporočam.
Zdravniki o tem nikajo prav veliko mnenja, glede blokade in volje do drugih pa se nekako ni ravno priporočljivo igrat s tem ne z reiki ne z drugimi metodami, ker se vse vrne. Opcija je bolj v smeri, da se zaščitiš.
your life, your expression, your software
Gost: DAVID
april 26 2011 12:21
Meni se dogaja, da popolnoma zamrznem, ko pridem v bližino neke osebe, s katero so bili že moji starši v konfliktu. Ta oseba imam občutek, da me prav mrzi in vpliva name, tako, da sem popolnoma ohromljen. Ko sem se pogovarjal z nekom o tem, mi je rekel , da ta človek inicijira vso mojo družino z negativno energijo.
Čeprav v to ne verjamem in se drugače čisto dobro počutim, sem včasih pomislil, če je kaj resnice na tem.
Lep pozdrav !