Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Sem ljubiteljica zdrave in dobre kulinarike. Za razliko od nekaterih, sama zelo rada preživljam čas v kuhinji, kjer ustvarjam za dušo, oči in želodec. Vsaj tako pravijo domači. Že zgodaj sem se naučila, da se zdravje začne pri zdravi naravnanosti, gibanju in zdravi prehrani in vedno prisegam na bio in naravno, saj je ob današnjem divjem tempu, to še toliko bolj pomembno. A zdrava prehrana je precej kompleksen pojem. Potrebna je pravilna in dobra izbira. Pred dnevi sem v Ljubljani odkrila trgovinico Ekovita in name je res naredila super vtis, saj sem jo doživela bolj kot svetovalnico in ne kot trgovino.
Trgovinica se nahaja v Šiški, nasproti bencinske črpalke pri bivšem Slovenija Avtu na Celovški. Presenetila me je velika izbira bio in naravnih artiklov, predvsem pa moram pohvalit njihov odnos do strank. Dobila sem izjemno veliko nasvetov in zamisli, kar je name naredilo izjemno dober vtis, da vsaj nekje nisem zgolj še stranka.
Skratka, če boste leteči v Šiški, vam toplo priporočam obisk, sicer pa lahko nekaj čudovitih bio in eko nasvetov za kuharijo, najdete na spletni strani, polni bio in eko nasvetov in trendov