Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
napad je napad " dobro namerni" ali ne in ima vedno enake posledice.
to so posledice agresije.
V imenu Boga, V imenu pravičnosti ....... vse je napad in vedno nosi enako frekvenco valovanja.... merjenje moči, nadvlada in še in še.....
In kdor se ne brani, preprosto ne želi podpirati take iluzije.
Svet ni samo SONČNO POZITIVEN svet je VSE.
Kdor hoče biti samo "pozitiven" , nekoga drugega sili v to, da kaže ogledalo negative, da lahko on ohranja iluzijo svojega stanja "pozitive"
In še enkrat napad je napad. In obsodba je obsodba. Druge enačbe ni.
Vsak pa ve, da ko je treba pozdraviti gnojno rano, najprej priteče ven "gnoj". Ali to pomeni, da je zdravljenje treba zato obsoditi?
Za vse, ki bi radi drugačen svet,
je to, kar sejete tukaj to, kar želite v svojem življenu?
Gost: Tisti ki sanjajo
september 25 2011 18:29
V sanjah
mi je prišla botra.
Lepa in nežna,
v zeleno beloj obleki.
V sanjah
je povedala:
Začni v srcu
vse kar ustvarjaš.
Začeto v srcu, brez strahu
gradi in ohranjaj z močjo nežnosti,
da Živi skozi tebe
in skozi tvoje delo.
Ampak, kdaj boš iskala škodo in nesrečo,
boš jih našla
v kamnu, v sočloveku, in tudi v ljubezni.
V tebi.
Ljubljena moja,
grozljivo je kdaj
škodo i nesrečo
najdeš v ogledalu.
Ljubezen je
iskra ki si jo prinesla iz večnosti,
semen ki sadiš,
otis ki ustvarjaš.
Ljubezen ti bo dala
čudežna krila in modrost
da boš vedla, čutila in spoštovala
tisto iskreno zapisano v kamnu, v sočloveku…..
Iskrenost v tebi.
Mudrost sožitja
je tisto kar sanjamo.
Lahko noć,
Ljubljena moja....
Gost: Tisti, ki se zbudijo
september 25 2011 23:45
Dobro jutro, Ljubljeni moj,
iskala sem srečo,
iskala sem radost,
iskala sem veselje...
vse to sem našla v tebi,
v tebi, ki si tu, na zemlji,
Ljubljeni moj, Dobro jutro, Človek.
Gost: Ja ću budan sanjati
september 26 2011 08:46
Dobro jutro,
Ljubljeni moj Človek.
zavedi me osmjehom
kao zlatnim strunama
i kad bez riječi budem ostala
to nazovi pobjedom
to nazovi kako znaš....
zavedi me riječima
i ja ću budan sanjati
i poslije tako dugo traženja
sad znam da to si ti......
Tole sem dobil na email in očitno bo zelo zanimivo.
Pozdravljeni!
Danes med 21. in 22. uro bo v oddaji Studio City na TV Slovenija 1 soočenje med Markom Pogačnikom in avtorico knjige Smrtonosno zdravljenje Zemlje. Vabimo vas k ogledu.
Lep dan,
your life, your expression, your software
Gost: Veliki Rob
september 27 2011 12:18
Spoštovani!
Živim v Novi Gorici in menim, da so Pogačnikova dela nekaj lepšega, kar se nam je v mestu zgodilo. V primerjavo z ostalimi "zmaski" so pravi biser, saj nosijo v sebi neko radost in lepoto, ki jo ni težko prepoznati.
Ali si ne bi raje ogledali res demonskega kipa nasproti avtobusne postaje v Portorožu? Kaj tako odurnega in grozečega je težko videti.
Pozdravljam torej vse umetnike, ki nam boste okolje popestrili z izvirno lepoto in tu vam je g. Pogačnik lahko samo vzor!
Ja to pa je res, recimo kipi, kjer je nov mesarski most v Ljubljani, so cela groza, pa še kaj bi se lahko našlo, recimo kip, pri avtobusni postaji, nad konkurenco in poleg zavarovalnice.
Takoj podpišem, da se to odstrani.
your life, your expression, your software
Gost: Dragica
september 28 2011 08:49
Seveda nam ne.
Pogačnikovi so družina, ki ji v plemenitosti in poštenju težko kdo konkurira.Posebni in z izjemnimi znanji in srčnostjo. Po mojih izkušnjah z njimi najbolj izjemni Slovenci tega stoletja. Srečna sem, da se lahko od njih učim in z njimi dograjujem znanja o Zemlji, o svetu videnga in nevidnega...in meditiram ob tako čudovitih skulpturah, kot so ti prelepi izklesani kamni z vrisanimi energijami.
Ne le Marko in Marika, tudi Ajra je bila angelsko bitje, tako kot je Ana in kot bodo njihovi potomci, ki bodo prenašali znanje dedka in babice bodočim generacijam Zemlje, ne le Slovencem.
Zato prostor tukaj izkoriščam hkrati za velik HVALA vsem Pogačnikovim in se veselim vsega novega, kar bo družina z Markom še ustvarila.
Je že tako, da bolj kot smo kot duše izjemni, več hudega moramo dati skozi, da se učimo od tistih, ki nas s svojimi zaznavanji in čutenji ne dosegajo.
To je pa link do objave Markovega pisma Varuhinji za človekove pravice.
Kogar zanima, dobrodošel, da si pismo prebere.
g. Pogačniku in vsej družini pa pustimo biti to, kar so in da delajo še naprej plemenito delo za nas in Zemljo.
Naj bo dan lep za vse.
Gost: Oldi
oktober 01 2011 22:07
Ali ni to vse skupaj zlo lep dokaz, da gre za čisto običajno psihosomatiko, ki jo zlorabljajo vsi ti šalabajzerji, od Potočnika, do ne vem koga vse.
Potočnik je anjprej izvajal neko punkturo s štangami in trdil da s tem ne vem kaj zdravi. Nato je kao ugotovil, da to ni najbolje, da je lahko celo škodljivo in je prešel na pritiskanje z megaliti.
Da je šalabajzer se je lepo videlo v Studiu City, kako je bil napadalen, našpičen. Če bi imal za svoje delo dokaze in bil svetovni kaliber, ga tam ena ženščina ne bi mogla tako sesuti.
Itak pa, večkrat sem hotel razumeti za kaj Pogačniku gre, pa je vedno le nekaj pleteničil, nikoli nič prizemljenega.
Gost: Dragica
oktober 02 2011 09:58
Da nekdo niti imena, ki ga kritizira in poimenuje s šalabajzerjem, ne pozna, govori o tem, a o njem ne ve ničesar, kaj šele o toliki napisani literaturi, ki govori o delu tega človeka. sanja se mu ne, kaj dela ne kako.
Ima pa veliko željo, da ga kot človeka in umetnika diskreditira in pohodi.
Mislim, da je ta topik tu bil v celoti zgolj zato, da nekdo izliva zaradi nevoščljivosti gnojnico po njem.
Pravzaprav ne vem, zakaj je uredništvo na Pozitivkah dovolilo toliko sovražnega govora proti njemu, od lanskega leta so podobni zapisi na spletu zakonsko preganjani, le prijaviti jih je treba.
Ko sem gledala nazaj, toliko sovražnega govora, podtikanj in žaljenj brez vseh argumentov konkretno čez nekoga zlepa ne najdeš kje drugje.
Je to vloga Sončevih pozitivk, da omogoča sovražni govor toliko let?
Sprašujem, kakšno kredibilnost upanja in sonca lahko daje nek spletni portal, ki je s svojo vsebino določenih tem tako negativen.
prijazen dan želim.
Gost: Veliki Rob
oktober 14 2011 08:46
Ta o šalabajzerstvu je pa res žaljiva.
Ni potrebe, da bi morali verjeti v globlje bistvo del g. Pogačnika. Poglejte na njegov opus kot celoto, kot na pesem, ki jo slišimo a morda besedila ne razumemo.
Vam ta pesem vzbuja estetske občutke?
Občutimo, da so dela pozitivno naravnana. V njih ni perverznosti, ki jo žal zasledimo v vsakodnevni "kulturi". To je dovolj in prav na to se velja osredotočiti.
Kaj se je zgodilo s kulturo? Kam je izginila lepota in kako je mogoče, da so jo nadomestili provokacija z vzbujanjem občutij od gnusa dalje (samo poglejte odlomke o kulturi v poročilih na TV). Ali je kultura to, da nam zdaj vsiljujejo (npr. Justyna Koeke, Sodoma in Gomora, performans/ instalacija). Ne gre za osamljen primer, temveč za vsakodnevno prakso. Pozivam vas, da se tu osredotočimo in s primerno kritiko preprečimo trošenje denarja za stvaritve, ki demoralizirajo družbo. Ob tem pa je tehnična kultura, ki je podlaga tehnološkega razvoja na psu.
Kar se pa tiče dialoga na TV, ni nič nenavadno če nekdo ni vsakdo rojen politik. Naj štejejo dela ne besede!
Lep pozdrav.
Gost: Metka
oktober 17 2011 17:52
Novo v Posavju
Sredi avgusta smo v našem lokalnem časopisu zasledili članek, ki govori o "pridobitvi" v novonastajajočem sevniškem mestnem parku ob Savi: .......klesarska delavnica s postavitvijo 1500 kg težkih litopunkturnih kamnov s kozmogrami (=10 kamnov) pod vodstvom ......Marka Pogačnika. Ta pravi, da je Sava vodna hrbtenica oz. vodna os v Sloveniji, njeno "srce" pa predstavlja prav sevniško območje. In še navaja: "S postavitvijo litopunkturnih kamnov na občutljive točke pokrajine uravnovešamo energijske sisteme v deželi in spodbujamo njihovo celostno delovanje za zdravje človeka in narave."
Lepo.
Z našo lokalno "pridobitvijo" nam je bila dana možnost, da "pred svojim nosom potipamo" zadevo. Povezala sem se z gospo, ki za iskanje odgovorov uporablja nihalo in se istočasno tudi povezuje z angeli. Gospa do sedaj ni imela informacij o kozmogramih. Njej v prid naj navedem, da je npr. svoji bolni sestri povsem pravilno in natančno postavila diagnozo, potem ko so jo v bolnišnici brezuspešno zdravili za povsem drugo boleznijo.
Kot nevtralno osebo sem gospo prosila, naj preveri, kako (glede na navedbe v časopisu) učinkujejo naši kamni, v kakšnem prostorskem obsegu...
Rezultat: kozmogrami imajo negativen vpliv na človeka. Doseg tega delovanja je v premeru 19 km. Najmočnejši vpliv imajo v premeru 3 km. Z večanjem razdalje se negativen vpliv zmanjšuje. Po (op. eventuelni) odstranitvi kamnov bi bilo negativno delovanje prekinjeno. Zemlja bi kljub temu ostala "kontaminirana" v premeru 1 km, zato bi jo bilo potrebno "očistiti".
Presenečena in zgrožena se je nato povezala s še drugim lokalnim radistezistom, ki ravno tako ni bil seznanjen niti o postavitvi kamnov niti o njihovem namenu, načinu delovanja.
Rezultat: kamni s kozmogrami delujejo na ljudi negativno. Doseg delovanja poteka približno od centra - Sevnice do Radeč in od Sevnice do Brestanice (=v premeru 20-25 km).
Ga. Dragica, povežite se tudi vi s kakšnim nevtralnim (!!!) radistezistom, stopite z njim do vam najbližjih kamnov (ali grba) in ostrmite.
G. Pogačnik je v oddaji Studio city med ostalim dejal, da ne trdi, da je nezmotljiv, torej preverite, če se ni v svojem plodnem življenju v eni ali dveh stvaritvah le nekoliko "zmotil"......
Srečno in vse dobro