Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Sicer pa obstaja link ene Norveške postaje, ki to resonanco meri na 15 minut, kjer je moč preveriti, da je enaka, kot je bila, sam ta hip ti ga ne znam potegniti iz rokava. Vem, da je ta link objavljen nekje na Luninem forumu, kjer smo imeli debato o tem pred cca petimi leti.
Jaz tudi nimam nobenih adutov v rokavu, pa niti potrebe nimam da bi jih imel..
Če pa najdeš link od te postaje pa bi bilo vseeno zanimivo videt shumanovo kako jo merijo ..
No pa da podam še en zapisek, ki ni zrastel na mojem zelniku.. Pa za katerega tudi nimam nobenih adutov, od kod črpa avtor podatke pa tudi ne vem, je pa vseeno zanimivo, če druga ne.. Resoniram pa z idejo vsaj toliko, da bi mi bilo fino, če bo šlo tako hitro in tako zlahka.. toraj podpiram idejo, ki je dana ven, če druga ne..
kakorkoli, evo ga, tu je:
''
No, dragi moji, zdaj gre pa zares. Za tisto, kar smo se pripravljali skozi vse naše reinkarnacije, je sedaj tu. Veliko dogodkov po svetu, se dogaja inkognito, kar pa še ne pomeni, da se ni zgodilo. Kmalu bomo o vseh dogodkih tudi po medijih obveščeni. Kot prvo: 31.marca je zadnji dan, ko bodo Iluminati še lahko prostovoljno odstopili z svojih položajev. Če tega ne bodo storili, bo prišla v javnost vsa njihova dolgoletna skrivnost, ki jo mnogi že vedo, ne pa tudi vsi prebivalci tega planeta. Zanimive stvari se bodo dogajale na samem angleškem dvoru z Kraljico Anglije, čeprav je napovedala še pred kratkim, da bo na prestolu do konca svojih dni. Druga novica je ta, da se bo evropsk monetarna politika sesula do konca junija meseca. Za Merklovo se že pripravlja prijetje. Euro bo padel. ravno tako dolar, malce kasneje . do jeseni. Banke so že propadle, sedaj umetno vzdržujejo institucije zaradi tega, da ne bi zavladala panika med ljudmi. Pripravlja se nov plačilni sistem, ki naj bi deloval na pravičnejšemu sistemu. Predvsem bolj lokalno. Napovedane so odstranitve vseh ljudi na položajih, ki so gojili idejo o NWO. Skrivnosti Vatikana in rimskega papeža se bodo obelodanile itd, itd. Skozi naše karme, skozi tisočletja, smo dvigovali našo Zavest, in sedaj je čas preobrazbe. Strah je edini pojem, ki lahko spremeni tok dogodkov. Zato vas o vsem tem obveščam in vas prosim, da se pomirite z vsemi prihajajočimi eventi, kajti vse je del Božjega načrta, in ni potrebe po strahu. Strah je nivo nizke frekvence, ki nas človeštvo zadržuje na nižjih frekvencah. Odprite srce, sprejemajte kot del procesa, ki se mora zgoditi, zato da nam uspe dvigniti se na višje nivoje bivanja. Dovolj je bilo slepomišenja, zavanja in kontrole. Želimo svojo svobodo! Namaste ! Mir in Ljubezen!
''
Gost: lotus
april 18 2012 11:11
to pa je super novica ! Vlada Islandije je odpisala hipotekarne kredite svojim prebivalcem.
Ta super novica je debela laž. Hrvati so se pustili nategnit. Gre sigurno za novico, ki bo vsak čas obkrožila svet, vir pa je verjetno pri IMF Mednarodnem Denarnem Skladu.
Podobno novico so dali ven septembra lani in na podlagi tega se še danes pišejo laži.
Gost: Nan
april 19 2012 14:43
pha, decembra 2012 bodo itak vsi dolgovi odpisani
:-))
april 19 2012 17:20
hehehe še zmeri je najbolše da jih sploh ni
Gost: Nan
april 19 2012 18:05
jaz mam samo še karmične dolgove, ampak z njimi se ne ukvarjam
maj 06 2012 14:46
Nassim Haramein - Verjamem (I Believe) (slovenski podnapisi)
ma ti res ne dopustiš, da bi nekdo v lepoti svojih občutkov užival, irina?
Gost: Irina
maj 12 2012 09:48
LaGorda, ker me pogrešaš pozno v noč tudi tebi želim lep dan
Arheologi so našli nadaljevanje koledarja mayev ob zelo pravem času.
Ta odstavek mi je zelo všeč: "Znanstvenici tvrde kako ovi simboli odražavaju određeni pogled na svijet. „Drevne Maye su predviđale opstanak svijeta, da će 7,000 godina od sada stvari ostati iste,“ govori Saturno.“Mi kontinuirano tragamo za završecima. Maye su tragale za garancijom da će stvari ostati onakve kakve jesu. To je sasvim drugačije razmišljanje.“